Rövid tájékoztató

Webáruházunkban a Magyar Katolikus Rádió által készített hangfelvételeket kínáljuk megvételre az érdeklődőknek. A megvásárolt hanganyagokat kizárólag elektronikus úton, Webáruházunk felületéről letölthető mp3-as fájlok fomájában biztosítjuk. A felvételeket CD lemezen vagy más fizikai adathordozón nem tudjuk elérhetővé tenni. A megvételre felkínált másolatokat professzionális stúdiófelvételeinkről készítjük kiváló minőségben (256 kbps-os adatsűrűséggel).

A Művek menüpontban a teljes választékot megtekintheti, míg a Témakörök menüpont alatt kategóriákba sorolva böngészhet a művek között. A felvételekbe bele is hallgathat. A kínálatban szerepelnek egy- ill. többrészes művek is. Ez utóbbiakat részenként is meg lehet vásárolni vagy egyetlen kattintással az egész sorozatot a kosárba helyezheti. A böngészés ill. vásárlás ideje alatt bármikor megtekintheti és módosíthatja a kosár tartalmát.

A megrendelés véglegesítéséhez regisztrációra nincs szükség, csupán egy működő e-mail címet kell megadni, ahova visszaigazolást küldünk a vásárlásról, valamint nevet és lakcímet a számla kiállításához. Kérésre a számlát postai úton is elküldjük. A hanganyagok vételárát bankkártyás fizetéssel egyenlítheti ki. Ehhez a vásárlót átirányítjuk a CIB Bank megfelelően titkosított oldalára. A bankkártya adatairól Webáruházunk semmilyen módon nem értesül, a bank csak a tranzakció eredményéről tájékoztatja rendszerünket. A bankkártyás fizetésről részletes ismertető található az Útmutató/Bankkártyás fizetés menüpont alatt.

Sikeres fizetés esetén azonnal megjelenítjük a hanganyagok letöltésére szolgáló linkeket, amelyeket a megadott e-mail címre is elküldünk. A letöltésre és a hangfájlok elmentésére kérjük fordítson fokozott figyelmet, mert erre csak egy alkalommal van lehetőség 48 órán belül. A megvásárolt termékek jellegéből adódóan a letöltött hangfelvételeket visszavásárolni ill. kicserélni nem áll módunkban.

Bármilyen probléma vagy kérdés esetén keresse ügyfélszolgálatunkat az ugyfelszolgalat [kukac] katradio [pont] hu címen vagy munkaidőben a +36-1-2553343-as telefonszámon.

Az Általános Szerződési Feltételek és az Adatvédelmi Tájékoztató elérhető az Útmutató menüpont alatt.